Våra experter

Vi jobbar väääldigt nära många experter så att vår mumsiga mat är den bästa för små magar + för att se till att du har de bästa förutsättningarna + all information för starta din lillas spännande smakresa!

Website Images Dec Experts 01
Claire award avatar

Claire Baseley

Barnnutritionisten Claire Baseley ser till att alla våra mumsiga recept är rätt för små magar + hjälper föräldrar med alla frågor om matinvänjning.

Helen C author avatar

Helen Coulthard

Dr Helen Coulthard är en utvecklingspsykolog. Helen har forskat mycket om barns ätbeteende + hur sensorisk lek kan hjälpa till att förebygga selektivt ätande. Med all sin underbara kunskap har Helen kommit på många idéer om hur du kan hjälpa din lilla att utveckla en hälsosam relation till mat med hjälp av massa skoj, spännande sensoriska lekar + aktiviteter.

Sally

Sally Luckraft

Sally Luckraft är en av våra egna matutvecklare + mamma till två barn. Hon tar fram nya smaskiga nya grejer för Ella’s Kitchen + spenderar mycket tid i köket där hon testar nya mumsiga recept för små magar att njuta av.

Jax

Jax Dale

Jax Dale är vår sensoriska forskare som ser till att maten är helt rätt för små foodisar genom att använda alla fem sinnen! Jax ser även till att all vår mumsiga mat på Ellas är säker för små magar + av högsta kvalitet.

Discover More
Homepage Header SWE small

gör gott med varje tugga

Med varje sked Ella’s Kitchen hjälper din lilla oss att uppfylla vår dröm om en bättre värld + skydda planeten för framtida generationer.

Fruit

snabba + enkla recept!

Vi har tagit fram massor av snabba + enkla recept som du och din lilla kan laga tillsammans! Allt från de första smakerna hela vägen till den stora middagen. Här finns något mumsigt för hela familjen!