Sally Luckraft

Senior manager för utveckling av nya produkter/Gör mumsiga nya saker

Sally body

Vad gör du på Ella's Kitchen?

Jag jobbar med marknadsföringsteamet Ellas vänner med fingermat för bebisar + utbudet av mellanmål för småbarn. Detta innebär att ta fram idéer för nya produkter, utveckla recept + hitta spännande nya ingredienser. Jag arbetar verkligen hårt för att se till att alla recept jag utvecklar möter Ellas strikta riktlinjer gällande nutrition, så att de är bäst + supersäkra för små magar.

Jag ser även till att produkternas konsistens är bra för foodisar + har ett nära samarbete med Ellas tekniska team Göra grejerna säkra, som ser till att våra mellanmål + fingermat är superlättsmälta för foodisar som inte har fått tänder än, eller mer krispiga + tuggvänliga för småbarn att utforska.

Berätta gärna lite om din bakgrund, vad gör dig till den bästa personen för jobbet?

Jag är utbildad i hemkunskap + har en kandidatexamen i ämnet. Jag har jobbat på Ella’s Kitchen i över 13 år och har erfarenhet av att arbeta med hela Ellas produktutbud. Jag utvecklade det allra första utbudet av Ellas barnmat + utvecklade produkter för lanseringen av Ellas första fingermat.

Innan jag jobbade på Ellas drev jag mitt eget företag som utvecklade produkter för småbarn. Jag är mamma till två barn som är vuxna nu, men jag har själv erfarenhet av vad det innebär att genomgå matinvänjningsresan.

Vad gör dig stolt över att jobba på Ella's Kitchen + hur hjälper ditt jobb foodisar att lära sig älska mat?

Ijag är så stolt över att jobba på Ellas kök och att ha möjligheten att utveckla ny mat för minstingar. Det är en utmaning att utveckla Ellas produkter eftersom det finns så många strikta riktlinjer att följa, men detta innebär att maten jag jobbar på är den bästa för minstingar.

Jag älskar att tänka på alla spännande ingredienser, smaker och konsistenser som är helt rätt för ett utbud av olika åldersgrupper att utforska. Det finns ingen större belöning än att se alla fina foton och meddelanden inskickade eller delade på social media av föräldrar + vårdgivare med minstingar som njuter av produkter jag har utvecklat!

mina topp 3-tips till föräldrar + vårdgivare

1

Foodisar älskar att hjälpa till. Visa dem vad du lagar + ingredienserna och berätta var det kommer ifrån. Min dotter brukade älska att bära oömtåliga saker till bordet innan maten + älskade mer att vara vid diskhon och diska efteråt.

2

Om det blir svårt med de små som är petiga med maten (båda mina barn var det!) är det ingen skam i att då och då ge ditt barn någonting dom verkligen gillar + som du vet att dom kommer att äta. En bra idé är att ge dem något de inte tycker så bra om tillsammans med något de gillar, som de kan ta upp och utforska med alla sina sinnen. De kanske inte äter det de första gångerna men när det är mer bekant är chansen större att de testar.

3

Gör måltider så avslappnade, roliga + engagerade som möjligt med massor av möjligheter för de små att utforska mat med alla sina sinnen. Låt dem titta på matens olika färger, känna, lukta + smaka.

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

vi arbetar riiiktigt nära med många experter så vår smaskiga mat är den bästa för små magar!