Jax Dale

Kvalitetschef/håller grejer säkra + sensorikforskare

Jax body

Vad gör du på Ella's Kitchen?

Mitt jobb handlar om att se till att all mat vi gör till foodisar inte bara är mumsig, utan även säker + av högsta kvalitet. Detta innebär ett nära arbete med våra leverantörer och resten av tekniska/kvalitets-teamet Göra grejer säkra för att alltid möta de höga standarder vi har för våra produkter.

Jag är sensorikforskaren på Ella’s Kitchen, vilket innebär att jag hjälper till att skapa + utveckla mumsiga produkter som kommer att stimulera alla sinnen hos din lilla.

Berätta gärna lite om din bakgrund, vad gör dig till den bästa personen för jobbet?

Jag har en kandidatexamen i matvetenskap + en magisterexamen i nutrition och mathantering. Jag började min karriär för mer än 25 år sedan (jag är gammal!) inom frysvaror. Jag fortsatte sedan att jobba för ett matkonsultföretag där jag hjälpte deras kunder med kvalitets- och matsäkerhetsutbildning.

Jag började på Ella’s Kitchen 2008 som den fjärde anställde, för att utveckla + skapa kvalitetssystem för detta relativt nya företag. Min roll har ändrats och utvecklats precis som Ella’s Kitchen har under de senaste 12 åren men jag har alltid stannat kvar på kvalitetsavdelningen.

Under de sista åren har jag haft turen att få möjligheten att utveckla mitt intresse för sensorik genom flera olika kurser. Detta ledde till all jag slutförde en doktorsexamen i sensorisk vetenskap och jag kommer ta examen som sensorikforskare i slutet av 2021 på Nottinghams universitet.

Vad gör dig stolt över att jobba på Ella's Kitchen + hur hjälper ditt jobb foodisar att lära sig älska mat?

Jag är väldigt stolt över att vara en del av teamet på Ellas kök för att vi alltid sätter minstingar i första hand, i allt vi gör.

Jag är särskilt stolt över de utmärkta kvalitetsprodukter vi utvecklar och producerar, där vi alltid söker efter de bästa ingredienserna, förpackningarna och tillverkarna. Min roll innebär att följa processer och procedurer som stödjer tillverkningen att inte bara bra kvalitetsprodukter utan också säkra produkter, som gör våra konsumenter och deras familjer nöjda.

mina topp 3-tips till föräldrar + vårdgivare

1

Låt foodisar utforska sin mat, använda sina sinnen + ha kul, tänk inte på kladdet!

2

Var modig och testa massor av nya smaker + konsistenser. Försök att inte ge upp om din lilla någon dag inte tycker om/vill ha en viss rätt, imorgon är en ny dag!

3

Slappna av och njut av smakresan. Jag förlorade många nätter då jag låg sömnlös + oroade mig för invänjningen av mitt andra barn som var väldigt petig. Oron hjälpte inte någon av oss och när jag väl började slappna av gick allting mycket bättre.

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

vi arbetar riiiktigt nära med många experter så vår smaskiga mat är den bästa för små magar!