att äta med alla sinnen

På Ellas Kitchen är vårt mål att förbättra barns liv genom att skapa en sund inställning till mat. Från våra mumsiga recept som gör att de små äter med alla sinnena, till våra bästa tips om hur du gör måltiderna roliga, vill vi uppmuntra alla barn att bli små hälsosamma matälskare!

  About us hero

  engagera din lillas sinnen!

  Vår forskning visar att barn som upplever frukt + grönsaker med alla sinnen är mer villiga att äta den typen av mat när det blir dags för måltider. Det innebär också att de kommer att utveckla en livslång positiv relation till mat. Så när vi tar fram nya recept + produkter kommer vi alltid att utveckla dem med foodisars sinnen i åtanke! Våra produkter ska se inbjudande ut, lukta gott, känner helt rätt för små händer, låta roligt + naturligtvis smaka heeelt underbart. Så de små uppmuntras att prova nya smaker + mat med alla sinnen!

  About Us Assets Looks Lovely

  ser spännande ut

  Massor av olika färger och former på tallriken ser sååå roligt ut + gör matupplevelsen spännande för de små. Gör en regnbåge av frukt + grönsaker i olika former + storlekar.

  About Us Assets Smells Super

  luktar supergott

  Uppmuntra din lilla att lukta på alla underbaara dofter i köket! Allt från att lukta på örter + kryddor till att lukta på skeden med mat innan de smakar. Mmmm!

  About Us Assets Sounds Scrummy

  Låter mumsigt

  Morötter knäpper, lök fräser, sås bubblar! Uppmuntra de små att lyssna på varje bubbla, fräsande stekljud och knaster + njut av att äta maten tillsammans.

  About Us Assets Touchy Feely

  känns fantastiskt

  Genom att utforska med sina små fingrar kan foodisar känna igen olika typer av mat på dess konsistens.
  Stimulera små foodisars sinnen genom att erbjuda dem olika texturer att utforska. Från det knaggliga skalet på en avokado till släta och hala auberginer!

  About Us Assets Tingling Tastes

  smakar utsökt

  Strö olika örter och kryddor i foodisars favoriträtter för att överraska dem + kittla små smaklökar!

  1 / 5

  bra för små magar

  När vi tar fram våra mumsiga produkter ser vi alltid till att de är bra för små magar genom att endast använda etiskt + hållbara råvaror av högsta kvalitet. Men det är inte allt! Vi har dessutom samlat massor av inspiration, expertråd, enkla recept + smarta tips på hur du gör måltiderna roliga för de små. Allt för att uppmuntra alla barn att bli små hälsosamma matälskare!

  About Us Assets Recipes copy

  Massor av snabba + enkla recept att laga hemma

  Kom och laga mat
  About Us Assets Weaning Pack SE

  smarta tips från våra experter + annat spännande!

  bli kompis
  About Us Assets Helpful Stuff

  Våra experter har skapat massor av hjälpsamma grejer för att stötta dig och din lilla foodies matäventyr! Från guider + videos, till roliga aktiviteter, det finns sååå mycket att utforska!

  About Us Assets Social

  Häng med oss på sociala medier för mumsig inspiration + spännande tips!

  Följ oss
  1 / 4

  hur det började

  2006 började Ellas pappa göra egen mumsig mat hemma i köket efter att ha insett att utbudet på barnmat var ganska oinspirerande, intetsägande + tråkigt. Han lovade Ella + hennes bror Pandy att han från och med nu bara skulle göra god + rolig mat, fylld med de bästa ingredienserna för små magar.

  About Us Assets Our Story Generic

  bra saker vi gjort

  Timeline Averting a recipe for disaster

  2014
  “Ett recept för att förhindra katastrof”-kampanjen lanseras för att få beslutsfattare att agera när det gäller nutrition i tidig ålder.

  Timeline This pack gives back

  2016
  Vi samarbetar med Action Against Hunger i Storbritannien och Sverige i form av ett matpaket som räddar liv. För varje specialpaket från Ella’s Kitchen som säljs gör vi en donation.

  Timeline Jingle belly

  2018
  Klämmisen “Jingle Belly” lanseras för sjätte året i rad där en del av försäljningen doneras till välgörenhetsorganisationer som jobbar för barn drabbade av fattigdom.

  Timeline Ellas explorers on the farm

  2019
  Över 10 000 små foodisar deltog i “Ella’s Upptäckare” på en bondgård. En rolig + pedagogisk dag som handlar om att lära sig allt om mat genom att använda alla sinnen.

  1 / 4
  Our Experts Hero

  vi jobbar väääldigt nära många experter så att vår mumsiga mat är den bästa för små magar!

  Homepage Header SWE

  gör gott med varje tugga

  Med varje sked Ella’s Kitchen hjälper din lilla oss att uppfylla vår dröm om en bättre värld + skydda planeten för framtida generationer.

  Weaning Pack SE

  bli kompis med ella's kitchen!

  Välkommen till Ella´s Kitchen-familjen! Som en uppskattad kompis till oss kan du se fram emot att få mejl fulla av tips + trix, mumsiga erbjudanden + massa mer spännande saker!