Kryddig frukostgryta

Kryddig frukostgryta
Ett lysande sätt att använda rester av potatis + grönsaker är att steka ihop allt till en varm röra. Vi älskar att äta röran till frukost toppat med ett ägg + en nypa currypulver för att ge det hela lite sting.
Serves
4
Förbereda
10
min
Tillaga
20
min

Ingredienser
Metod
- 3 matskedar solrosolja
- 500 g kokad + tärnad potatis
- 1 strimlad lök
- 250 g kokad + delad brysselkål eller fint skuren vitkål
- 2 hackade vitlöksklyftor
- 140 g tärnad halloumiost
- 1 rågad tesked milt currypulver
- 1 tesked kumminfrön (valfritt)
- 4 ägg (valfritt)
Kul för dom små
Halloumi har en spännande + studsig konsistens som är perfekt för små fingrar att utforska.
Mumsigt för dom små
Byt ut de stekta äggen mot äggröra om din lilla är under 10 månader.