12 månader
Chinese Seaweed Thumb
Måltider

Grönsaksfavorit

Krispig grönkål med sesamfrön - en favorit för grönsaksälskaren!

  • Portioner

    4
  • Förbereda

    5
  • Tillaga

    15
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free
    • Dietary icons Dairy free
    • Dietary icons Egg free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 4 nävar grönkål, ta bort hårda stjälkar + dela i mindre munsbitar
    • 2 teskedar sesamolja
    • 1 tesked svarta eller rostade vita sesamfrön

    Så här gör du

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Värm ugnen till 150 grader.
    2. Sätt grönkålen i en skål och häll över sesamoljan. Använd fingrarna och krama in oljan tills all grönkål är täckt.
    3. Häll ut grönkålen på en plåt med bakplåtspapper + ugnsrosta i 15 minuter. Håll kålen under uppsikt då den lätt kan brännas.
    4. Strössla över sesamfröna och servera.
    Recipe tip handy hints

    Kul för dom små

    Små kockar kan hjälpa till att strö över sesamfröna innan de hugger in!

    Swap this for that

    Byt detta mot detta

    Om din lilla inte kan äta sesamolja kan du använda kokosolja eller jordnötsolja. Testa att byta ut sesamfröna mot parmesan eller vallmofrön.