Överraskning! Överraskning! Blomkålsminipizzor!

Överraskning! Överraskning! Blomkålsminipizzor!
Dessa glutenfria minipizzor är superspeciella eftersom vi har använt blomkål till pizzabotten! Överraskning!
Serves
4
Förbereda
20
min
Tillaga
30
min

Ingredienser
Metod
- Olivolja, för smörjning + toppning
- 90g glutenfri havregryn
- 1 blomkål, skurna i träd
- 100g hackade mandlar
- 1 tesked torgad oregano
- 2 vispade ägg
- Dina favorittopppings, som paprikastavar + oliver
- 125g mozzarellaost, avtorkad + riven i bitar
- Nymalen svartpeppar
- Riven parmesanost (valfritt), basilka + blandsallad
- Till pizzasås
- 200g passerade tomater
- 1 pressad vitlöksklyfta
- ½ liten röd paprika, urkärnad + skuren i stavar
- 1 matsked tomatpuré