bra företag

Vi är stolta över att vara B Corp-certifierade. Det betyder att vi är en del av en gemenskap som anser att företag kan och ska göra gott för människor + planeten. Så varje gång de små mumsar i sig lite Ella’s Kitchen är det inte bara magen de mättar utan de hjälper också till att göra något fantastiskt.

Hero image for god affärsverksamhet

Vi är superstolta över att ha en B Corp-certifiering

Vi tror verkligen att företag kan och ska göra gott och därför är vi B Corp-certifierade. B Corp-företag är företag som uppfyller de strängaste kraven för socialt + miljömässigt ansvar, den noggranna bedömningen är ett bevis på att vi faktiskt agerar och inte bara pratar.

Vi är med och leder denna rörelse i Storbritannien för att uppmuntra andra företag att också bli B Corps-certifierade.

Alla superhjältar har en partner. Vi har över 3 700

Vi är en del av ett globalt nätverk av mer än 3 700 företag som tar små steg mot en bättre värld för alla. Vi tycker alla att göra affärer ska handla om mer än att bara tjäna pengar – det ska göra någonting gott för världen också. Därför har vi alla gått med i den globala gemenskapen av likasinnade företag som har B Corp-certifierat sig.

Bcorp Business Swedish 2x

mer av de bra grejerna...

Rapporten Bra saker vi gör

Vi har alltid trott på att företag kan + ska göra gott. Sedan starten har målet varit att förbättra barns liv genom att skapa en sund relation till mat. Samtidigt måste vi se till att göra allt vi kan för att ta hand om vår planet, så att de små kan växa upp i en hälsosam + lycklig värld.

Med hjälp av alla Supermagar därute är vi glada över att kunna dela de framsteg vi gjort + lyfta de bra saker vi åstadkommit det senaste året i en rapport som vi kallar "Bra saker vi gör".

Se rapporten

GSWD report Swedish 2x