bra för små magar

Med varje sked Ella’s Kitchen hjälper din lilla oss mot att nå vårt mål att förbättra barns liv genom att skapa en sund relation till mat. Vi kommer alltid att sträva efter att vara rösten för barn under 5 år och att gå den extra milen för att se till att föräldrar + vårdnadshavare får all hjälp de behöver för att deras små ska växa upp lyckliga + hälsosamma.

Hero image for bra för små magar

Supermagarna hjälper barn att lära sig älska mat!

Precis som Mila stödjer din supermage våra samarbetspartners och vår forskning. Med varje tugga hjälper de oss att lära ut sensorisk matutbildning till skolor + barnomsorg, så att foodisar utvecklar en hälsosam relation till mat livet ut

Flavour School

stödjer de riktiga hjältarna att ge mat till hungriga familjer

Vi är stolta över att samarbeta med fantastiska globala välgörenhetsorganisationer och matbanker, som stöttar familjer med foodisar i behov av extra stöd

Company Shop

tar med skolbarn till en gård, utan att lämna barnstolen

Sedan 2010 har vi tagit med foodisar från vår stiftelse – som ofta har svårt att ha råd med sådana resor – till en lokal gård för att visa var deras mat kommer ifrån. Tack vare Zeni + din supermage har över 10 000 foodisar fått möjligheten!

Engaging the Senses

mer av de bra grejerna...

Rapporten Bra saker vi gör

Vi har alltid trott på att företag kan + ska göra gott. Sedan starten har målet varit att förbättra barns liv genom att skapa en sund relation till mat. Samtidigt måste vi se till att göra allt vi kan för att ta hand om vår planet, så att de små kan växa upp i en hälsosam + lycklig värld.

Med hjälp av alla Supermagar därute är vi glada över att kunna dela de framsteg vi gjort + lyfta de bra saker vi åstadkommit det senaste året i en rapport som vi kallar "Bra saker vi gör".

Läs rapporten

GSWD report Swedish 2x