träffa supermagarna!

Smek dem, klappa dem, kittla dem. De små runda magarna är fantastiska – för när du ger din lilla en sked av The Red One eller en mumsig havrebar så mättar du inte bara magen med bra saker – du hjälper också till att göra världen till en bättre plats.

Från att plantera träd i de skotska högländerna, skydda regnskogar i Ecuador och jobba för att förbättra återvinning till att till och med hjälpa att ge små foodisar självförtroende att prova ny mat – den lilla magen hjälper Ella’s Kitchen att uppfylla vår dröm om en bättre värld.

Det är ingen vanlig mage ... det är en Supermage!

Homepage Header SWE

Rapporten Bra saker vi gör

Vi har alltid trott på att företag kan och ska göra gott. Sedan starten har vårt mål varit att förbättra barns liv genom att skapa en sund relation till mat. Samtidigt måste vi se till att göra allt vi kan för att ta hand om vår planet, så att de små kan växa upp i en hälsosam och lycklig värld.

Med hjälp av alla Super-magar därute är vi glada över att kunna dela de framsteg vi gjort och lyfta de bra saker vi åstadkommit det senaste året i en rapport som vi kallar "Bra saker vi gör".

Läs rapporten
GSWD report Finnish 2x

upptäck de bra sakerna!

Se hur din lilla hjälper oss att göra bra saker och skydda vår värld för framtida generationer

Good for tummies badge

bra för små magar

Vi strävar mot vårt mål att förbättra barns liv genom att skapa en sund relation till mat

Ta reda på hur
Good to the planet badge

bra för planeten

Skyddar planeten för framtida generationer genom att tackla klimatförändringar + arbeta för att vara CO2 neutrala innan 2030

Ta reda på hur
Good business badge

god affärsverksamhet

Vi är stolta över att vara B Corp-certifierade. Det betyder att vi är en del av en gemenskap som anser att företag kan och ska göra gott för människor + planeten

Var förändringen