Vi använder kakor (inte de smarriga som du äter!) för att göra vår hemsida enkel + rolig att använda och spårar därför en del information från din webbläsare. Om du fortsätter att använda vår hemsida utan att ändra några av dina inställningar så utgår vi ifrån att du tycker det går bra att vi använder kakorna.
Ett fel har inträffat….

Gör gott med oss

Det finns många sätt att göra världen lite bättre. Till exempel att ge din lilla vår fruktpuré med Jordgubbar + äpplen. För varje såld klämpåse i november, bidrar vi till det livsviktiga stödet för undernärda barn i världen. 

 

I vår kampanj Jag gör gott, samarbetar vi med den globala hjälporganisationen Action Against Hunger som i nästan 40 år kämpat mot svält och undernäring. Det senaste året har de hjälpt över 20 miljoner barn och deras familjer, i 45 olika länder.

 

Just nu pågår även vår Jag gör gott-tävling på Facebook

 

Tillsammans gör vi gott!

 

Varje såld förpackning* av Jordgubbar + äpplen i november** innebär en portion livsviktig näringskräm till ett undernärt barn i världen.

*Ella´s Kitchen skänker 0,27 brittiska pund (3,24 kronor med dagens växelkurs, vilket kan ändras med tiden) per såld förpackning Jordgubbar + äpplen till den globala hjälporganisationen Action Against Hunger.

** 1-30 November 2018

Ett fel har inträffat….

Recent articles:

{$ item.title $}